"Kijk het aan en leer te leven, Te ontwikkelen, te ontplooien, Wat in het hart staat geschreven."
(uit het gedicht ‘Im Keim enthalten” van Friedrich Rueckert)

 

Susannah Romijn-Auriga (1970)


Stressconsultant
Successteamleider & LifeCoach
Transpersonaal ProcesWerker & Meditatielerar

 

Susannah studeerde Didactiek, Engels en Italiaans aan de Universiteit van Gieβen in Duitsland, met uitwisselingen in Engeland en Italië. Tijdens haar loopbaan als Assistent van de Raad van Bestuur bij Siemens VDO en Docent Duits bij het Taleninstituut Regina Coeli in Vught ontmoette ze vele mensen die niet dat deden waar ze in geloofden of deden wat ze echt wilden doen. Ook kwam ze veel stress en daarmee gerelateerde onbalans tegen. Al bij Siemens begon ze zichzelf intern op te leiden tot Systemische Berater (Opstellingen). Ook leerde ze Carrièrecoaching naar Bolles en volgde ze diverse programma’s Neuro Linguistisch Programmeren.

 

Na haar verhuizing naar Nederland in 2003 volgde ze een doelgerichte serie van cursussen en opleidingen, om uiteindelijk als coach en mentor te kunnen werken. Ze volgde trainingen in Mindfulness en 3 jaren Intuïtieve Ontwikkeling aan het Instituut voor Effectieve Intuïtie bij Carolina Bont in Heemstede. Ze rondde de 4jarige opleiding Transpersonale Prozessarbeit bij Richard Stiegler in Duitsland af. En in 2010 rondde ze met een scriptie ‘Je Eigen Spoor - Doe wat je wilt & Wees wie je bent’ een opleiding als Stressconsultant af bij Carine van den Berg aan het opleidingsinstituut Stressconsultant. Ze is lid van de beroepsvereniging (BSC).

 

Tijdens een van haar reizen maakte ze 2005 kennis met Wish-craft van Barbara Sher. Sindsdien volgde ze diverse programma’s en cursussen bij Barbara Sher en haar Duitse agente Dr. Gudrun Schwarzer. Ze heeft daar haar authorisatie om Succesteam trainingen te geven behaald. Barbara Sher zelf heeft haar 2011/12 opgeleid tot gecertificeerde Life-Coach naar Barbara Sher.

 

Cliënten omschrijven mij in hun evaluaties als:

“Professioneel - alles inzettend zodat de eigen weg kan worden gevonden en gevolgd - stimulerend – intuïtief - eerlijk - to the point - persoonlijk betrokken– gedreven – iemand die echt interesse heeft en toont – respectvol“