Isolation is the dreamkiller. ( B. Sher)


 

Hoe werkt het?


De meeste mensen verliezen de moed als zij proberen hun wensen en dromen te verwezenlijken. Of zijf beginnen er niet eens aan, omdat ze er alleen voor staan. Daarom heeft Carrière- en LifeCoach Barbara Sher 30 jaar geleden het Succesteam bedacht. Het Succesteam laat je dromen werkelijkheid worden!

 


Een Origineel Barbara-Sher-Succesteam – met 4 tot 6 mensen - wordt in 8 modules binnen een periode van 2-3 maanden begeleid door een Succesteam-Leider.

 

In fase 1 van de Succesteam training sporen alle teamleden hun wensen en dromen op. Om dan één wens uit te kiezen en aan de slag te gaan.  Vervolgens gaan de teamleden in fase 2 samen op weg naar het wensdoel; met hulp van instrumenten waaronder brainstorming and professionele planningsstrategieën.

 

Volgens vaste regels steunen de teamleden elkaar. Er wordt verteld over de vorderingen, de teamleden helpen elkaar met moeilijke stappen, herinneren zich onderling aan de gekozen doelen en vieren samen kleine en grote successen.

 

Vooral door de regelmatigheid van de sessies over een langere periode, blijft de motivatie op een constant hoog niveau. Mogelijkheden worden feiten in je leven!

 

De methode  is zakelijk, pragmatisch en effectief. De IHK*, Handwerkskammer* of Arbeitsagentur* gebruiken de methode, bijvoorbeeld als opleiding voor startende ondernemers.

 

*De Duitse Kamer van Koophandel, een overkoepelende beroepsvereniging en het Centrum voor Werk en Inkomen (arbeidsbureau).