"Om gelukkig te zijn, moeten we doen waar we van houden."

(B. Sher)


 

Succesteams naar Barbara Sher®


Voor mijn 40ste verjaardag heb ik iets gedaan, waar ik lang van had gedroomd. Ik heb me opgegeven voor een reis: twee weken lang in stilte tussen nomaden in de woestijn. Het werd een magische en onvergetelijke vakantie. En vooral werd duidelijk wat mijn nieuwe werk zou zijn. Dat, waar ik al een hele tijd naar had verlangd.

 

Zowel de reis, als mijn nieuwe werk heb ik aan Barbara Sher‘s werk te danken. Vooral het boek ‚Wishcraft‘ heeft mij ertoe aangezet, mijn wensen en verlangens te gaan volgen. Het was afgelopen alleen maar van verandering te blijven dromen en te plannen, wat op basis van mijn ach zo goede opleiding zinvol zou zijn.

 

Er zijn talloze mensen die niet echt doen wat ze graag willen doen, zowel in hun werk als privé. En zodanig ook niet hun werkelijke talenten gebruiken. De methodes van Barbara Sher ondersteunen mensen te investeren in hun veranderingsbehoeften op welk levensgebied dan ook.

 

Wil jij ook je wensen en dromen volgen en doen waar je plezier in hebt en voldoening van krijgt? En leven leiden dat zin-vol is? Dan nodig ik je van harte uit om met mij samen te werken.

 


Je wordt actief in de richting van je wensen en dromen!