"What you love is what you’re gifted at." (B. Sher)

 

Wishcraft


De Succesteam trainingen zijn gebaseerd op Barbara Sher’s bestseller Wishcraft®: voor iedereen die een nieuwe richting wil geven aan zijn leven, zowel zakelijk als privé. De Wishcraft Succesteam training biedt je praktische hulp om als team aan individueel succes te werken en antwoorden te vinden op de vragen: Waar houd ik echt van? Wat wil ik echt? Hoe krijg ik het?

 

Wish staat voor dromen en wensen: Je spoort op waar je echt van houdt. In het eerste gedeelte van Wishcraft staan oefeningen die buiten het hoofd om gaan en het hart laten spreken. Je krijgt verrassende duidelijkheid over het WAT - wat je echt wilt. Je ontwikkelt de moed om voor je wensen te gaan staan en om ze daadwerkelijk uit te laten komen.

 

Craft (nl. ambacht) staat voor het tweede gedeelte van de methode. Je leert dat waar je van houdt in je leven te halen. Het draait om het HOE. Met zowel eenvoudige als ook effectieve creativiteitstechnieken  vindt je ideeën over hoe je doelen om te zetten.
Je leert methodes die zich  bij project- en managementwerk miljioenen keer bewezen hebben. Ten slotte bouw je een  eigen netwerk op – het Succesteam: “Isolation is the dreamkiller!” (Sher)

 

 

Een paar citaten van lezers uit het Duitstalige gebied over Wishcraft van Barbara Sher

  • Een zeldzaam waardevol boek, die het eigen leven blijvend veranderen kan
  • Haar tips raken je hart, en daar zit ook de activiteitenmachine
  • Ik ken vrijwel geen schrijvers die het samenspel van ervaring, tips en motivatie zo treffend brengen als Sher
  • Wishcraft ondersteunt mensen – net als alle boeken van Barbara Sher – dat te volgen dat je al lang waarneemt, maar waarvan je niet weet hoe het in je leven te brengen; …dit zet die belangrijke eerste stap in die richting …. een tijdloos en waardevol stuk werk, die het succes van Barbara Sher nog altijd bepaalt.
  • Het beste boek over je doelen vinden
  • Als je succesvol wilt zijn, moet je het lezen
  • Moed om te dromen en te handelen


Je kunt het Duitse boek bij mij bestellen of via www.amazon.de. Je kunt de Engelse versie bestellen bij www.bol.com of downloaden onder www.wishcraft.com.